2ο Συνέδριο Δικαίου της Eνέργειας

H NOMIKH BIΒΛΙΟΘΗΚΗ και το επιστημονικό Περιοδικό Περιβάλλον και Δίκαιο», σε συνεργασία με τον Όμιλο Economia, διοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Δικαίου της Ενέργειας, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental  και virtually μέσω της συνεδριακής πλατφόρμας της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Επιστημονική Επιμέλεια και αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Δικαίου της Ενέργειας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Εuropean Federation of Energy Law Associations (EFELA).

Με περισσότερους από 26 εξέχοντες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Συνέδριο Δικαίου της Ενέργειας αποτελεί έναν υψηλού κύρους επιστημονικό θεσμό ανταλλαγής γνώσης και γόνιμου προβληματισμού σε θέματα θεωρίας και πράξης που αφορούν τον σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο της Ενέργειας.

Στο Συνέδριο συναντώνται και συνομιλούν όλοι όσοι ορίζουν αλλά και εφαρμόζουν το σχετικό νομικό πλαίσιο, χαράζουν τη σχετική πολιτική και επιβλέπουν την εφαρμογή της: νομικοί σύμβουλοι, δικαστές, ακαδημαϊκοί, σύμβουλοι και στελέχη του κλάδου, εκπρόσωποι του Υπουργείου και σχετικών φορέων και Αρχών.

Βασικές Θεματικές Ενότητες:

1. Το νέο νομοθετικό πλαίσιο: στόχοι & προκλήσεις
  2. Πώς η Νομολογία αντιλαμβάνεται και απαντά στις εξελίξεις στην Ενέργεια
  3. PPAs & Ενεργειακές Συμβάσεις
  4. Round Table “Η ενεργειακή κρίση”

Μετά το πέρας, θα ακολουθήσει cocktail στο Première Restaurant & Lounge Bar στο rooftop του ξενοδοχείου.

Το 2ο Συνέδριο Δικαίου της Ενέργειας υποστηρίζουν οι εταιρίες:

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ, ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ ΔΙΚ. ΕΤΑΙΡΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: HELPE, ΗΡΩΝ, ΜΠΕΡΝΙΤΣΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, KBVL, ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΡΟΚΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΖΕΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΜΠΑΧΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΒΑΣΣΑΡΔΑΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ELPEDISON, ΔΕΠΑ

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του συνεδρίου εδώ ή να τηλεφωνήσετε  στο  210 3678907.