Προκήρυξη για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε η νέα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για την εισαγωγή φοιτητών στο μεταπτυχιακό ΔΙΚΑΙΟ & ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ για το έτος 2017-2018. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει στις 15.9.2017.

Εάν έχετε υπόψη σας κάποιες καλές περιπτώσεις φοιτητών που θα θέλανε να το παρακολουθήσουν, μη διστάσετε να τους προωθήσετε το link του νέου site μας για να υποβάλουν υποψηφιότητα:

Το μεταπτυχιακό αυτό στήθηκε χάρη στη στήριξη που του παρείχατε εσείς την πρώτη χρονιά λειτουργίας του. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά γι’ αυτό και να σας διαβεβαιώσουμε ότι, στα μάτια των φοιτητών μας, που είναι αδιάψευστοι κριτές, το πρόγραμμα ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, ενώ τα μηνύματα που έρχονται από την «αγορά» είναι επίσης ενθαρρυντικά.

Ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Σε επίπεδο Επιτροπής Ερευνών, μας γνωστοποιήθηκε ότι, από διαχειριστική άποψη, ήμασταν το έκτο καλύτερο πρόγραμμα του ΕΛΚΕ αυτή τη χρονιά. Η αλήθεια είναι πως η διαχείριση πλέον των προγραμμάτων αυτών, πέραν της επικείμενης νομοθετικής αλλαγής των μεταπτυχιακών σπουδών, που ελπίζουμε να μην ισχύσει από την επόμενη χρονιά, γίνεται ολοένα και πιο δυσβάσταχτη. Ευχόμαστε να μη γίνει κάποια στιγμή αδύνατη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Παναγιώτης Γκλαβίνης